AC Klussen

Klussenbedrijf

- Oog voor detail -

Kijk ook eens op mijn site of Instagramaccount: www.acklussen.nl / www.instagram.com/ac_klussen/

Graag stel ik mijzelf voor.
Mijn naam is Ahmet Cetinkaya en vanuit een ietwat bijzondere aanlooproute ben ik met mijn eigen klusbedrijf begonnen. Klussen maakt me blij; de tijd vliegt wanneer ik hiermee bezig kan zijn. Tot deze conclusie ben ik gekomen na een studie Pedagogisch Wetenschappen, werken bij een buitenschoolse opvang en als Facilitair Specialist bij een kinderopvang. Zodoende misschien niet helemaal "een doorsnee klusjesman". Na veel klussen voor vrienden, familie en in / om ons eigen huis met daarnaast cursussen heb ik gedurfd deze stap te zetten.

Privé ben ik getrouwd met Sanne en samen hebben wij een prachtige zoon die graag "meehelpt" met klussen in huis.

Een goed resultaat zit hem mijns inziens in de details; ik vind dat ik hier bovengemiddeld aandacht aan besteed.

Samen zullen we kijken wat nodig en mogelijk is met duidelijke afspraken vooraf. Mocht je toch iets anders willen of de uitvoering zou door omstandigheden anders moeten, zal ik hier flexibel mee omgaan. Oplossingsgericht naar de situatie kijken en blijven communiceren is key; ik zie hierin mijn kracht.

De klus zal ik met respect voor jou en je huisgenoten / huis / omgeving uitvoeren op een zo nette manier als mogelijk. We nemen pas afscheid van elkaar wanneer we beiden tevreden zijn met het resultaat.

Ik zet me altijd 100% in voor een fijne samenwerking en kwalitatief hoogstaand werk, zoals ook hierboven beschreven. Daarnaast ben ik ook VLOK-Erkend, voor jou als klant en voor mijzelf als ondernemer. Dit geeft jou als klant een aantal extra zekerheden, allemaal terug te vinden via hun website: VLOK-Erkend.

Stappen kort samengevat:

1. Contact over de klus en mogelijkheden;

2. Vrijblijvende offerte;

3. Uitvoering en bijsturing waar nodig;

4. Oplevering ná tevredenheid.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Werkzaamheden waar jijzelf niet aan toekomt, niet het gereedschap of de know-how voor hebt, kan en wil ik graag voor je oppakken. Eindelijk een keer door die to-do lijst heen! Ik voer alleen werkzaamheden uit waar ik mij comfortabel bij voel en die bij mij passen. Hierdoor kan ik elke klus goed en netjes opleveren. Hieronder een kleine, niet uitputtende, lijst van mogelijke klussen.

Wil je een indruk vanuit mijn eerdere klussen? Kijk dan even op mijn Instagram: https://www.instagram.com/ac_klussen/

Hopelijk tot bij een mooie opdracht!

Stuur de contactgegevens van dit bedrijf naar mijn e-mail

Contactgegevens

AC Klussen