De Vakman Frank Nap

Kleinbouw | Klussenbedrijf

2522DVFrank Nap.profiel.jpg

Echte zelfdoener

Frank is opgevoed met klussen

Frank komt uit een nest van echte zelfdoeners. In de luiers lag hij letterlijk het stof te happen van de verbouwingen aan z’n ouderlijk huis. Als jochie was hij niet uit de werkplaatsen van zijn vader te slaan. Vele uren werden daar besteed aan ontwerpen en zelf te bouwen ontvangers, radio’s en versterkers. Daarnaast was het in de familie heel gewoon om zelf meubels te maken, elektra- en loodgieterwerk te doen en uiteindelijk ook zelf het huis te verbouwen en/of volledig te restaureren.

Na de Philips bedrijfsschool en aansluitend de avond-MTS en diverse aanvullende opleidingen, heeft Frank zich vooral bekwaamd in de fijn mechanische werktuigbouw als gereedschaps-en instrumentmaker. Daarnaast bleef hij altijd actief bezig met restauratiewerk, metselen en timmeren. Zijn carrière bracht hem van de gereedschapmakerij bij Philips naar een leefgroep in de zwakzinnigenzorg tot het revalidatiecentrum Overtoom in Amsterdam en via de Hilversumse stempelmakerij uiteindelijk in een TBS kliniek waar hij als leidinggevende werkte op een middelgrote metaalwerkplaats.

Na 12 jaar was voor hem de tijd rijp om als ‘allround’ klusser voor zichzelf te beginnen, dat is inmiddels al jaren geleden. Of het nu om een verbouwing gaat, een nieuwe badkamer, leidingwerk, kleine of grote aanpassingen in en om uw huis. Frank is van alle markten thuis!

Naast het werk is zijn allergrootste passie de bergen. Minstens één keer per jaar trekt hij erop uit met rugzak en tent om door een verlaten gebied te trekken. Het liefst alleen maar meestal is er snel contact met andere expedities. Verder is Frank ook regelmatig als vrijwilliger op stap met de bewoners van een (zwakzinnigen-) zorginstelling.

Mijn werk

Klik op een foto voor een grotere weergave.