VLOK in de media2021-09-29T22:51:50+02:00

VLOK in de media

Wat media en vakbladen melden over VLOK

Huis en Woonbeurs

Dit is Huis & Woon Beurs van Dakpan tot design! Op Huis & Woon Beurs doe je alle inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, wij helpen jou om jouw (ver)bouwplannen te laten slagen! Je vindt op Huis & Woon Beurs tal van kwalitatieve deelnemers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers,  interieur, tuininrichting, financiering, energiezuinig wonen en zoveel meer. Kom voor al je woonplannen naar Huis & Woon Beurs op 11, 12 en 13 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg en maak van je huis een thuis.

MAX magazine- Help ik zoek een klusser

Half Nederland wil op dit moment grote en kleine klussen in en om het huis gedaan hebben, lijkt het. Dat komt door een combinatie van factoren, zegt Dennis Kosten. Hij is directeur van de VLOK, branchevereniging van zo’n duizend vakmensen in de bouw. ” De woningmarkt zit compleet op slot; veel mensen kunnen geen betaalbare woning meer vinden. Dus gaan ze verbouwen.

Enorme drukte bij klusbedrijven in Oost-Nederland!

Wil jij op korte termijn een klusbedrijf inhuren om je badkamer of thuiswerkplek onder handen te nemen? Kleine kans dat dat lukt. Bedrijven zitten deze periode ramvol, ook in Oost-Nederland. Ze hebben zelfs voor de komende maanden nauwelijks plekjes over. ,,Veel aannemers zijn tot het einde van het jaar volgeboekt.”

Ga naar de bovenkant