De Vakman Martijn Krijgsveld

Klussenbedrijf

2793M_Krijgsveld_Portretten_2015.jpg

Martijn Krijgsveld is door zijn uitgebreide werkervaring bij diverse interieurbouwbedrijven gewend creatief te werken. Het is zijn passie om de wens van een klant naar volle tevredenheid uit te voeren.

Al jaren is hij een bekende vakman in de regio Apeldoorn. Ooit startte hij hier als Klussenier en werkte vervolgens jarenlang in de interieurbouw waarvoor hij de hele wereld over reisde. Uiteindelijk besloot Martijn toch weer voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen.

Door zijn jarenlange ervaring in de interieurbouw is Martijn de aangewezen Vakman voor op maat gemaakte meubels, vloeren, deuren, traprenovatie, dakramen en renovatie en inrichting van badkamers en keukens. Maar ook op tegel-, schilder- en loodgietersgebied verstaat hij zijn vak. Door zijn veelzijdigheid kan hij nagenoeg alles zelf uitvoeren en is dus hét aanspreekpunt voor de hele klus. Dat geeft veel voordelen voor zijn klanten, zij kunnen de gehele klus uit handen geven en hij regelt een zorgeloze verbouwing of aanpassing. Voor grote klussen kan hij altijd een beroep doen op collega's binnen de Vakman formule. Martijn zegt hierover: "Een klus is dus nooit te groot en ook de klant heeft de garantie dat ik met betrouwbare en kwalitatieve Vakmannen samenwerk".

De Vakman Martijn Krijgsveld is VLOK erkend klussenbedrijf. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om dit keurmerk te mogen dragen. Zo worden zijn werkzaamheden jaarlijks steekproefsgewijs aan een extra kwaliteitscontrole onderworpen. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. Met deze Vakman haal je creativiteit én kwaliteit in huis!

Mijn werk

Klik op een foto voor een grotere weergave.