De Vakman Chris Kuijpers

Klussenbedrijf

4041Portret_Chris_Kuijpers_2014_web_2.jpg

Badkamerspecialist ben je als je dat hebt bewezen

Na de opleiding installatietechniek, ruim dertig jaar werkervaring én veel klussen kwam een jarenlang gekoesterde wens uit: zelfstandig worden. Het ging bij Chris niet anders dan bij vele andere Vakmannen. Hij had ook nog eens ruime ervaring in leiding geven, offertes maken, omgaan met klanten en werk inplannen. Toch wilde hij de stap naar zelfstandigheid alleen samen met De Vakman zetten.

Tijdens zijn periode als installateur heeft hij lang en veelvuldig zijn eigen huis verbouwd en werd en passant ook door familie en vrienden vriendelijk gevraagd om daar ook het nodige te verbouwen. Deze ervaringen hebben hem allround gemaakt waardoor hij praktisch alle werkzaamheden kan uitvoeren. Zijn echte passie is echter het verbouwen van badkamers. Bij een renovatie of nieuwe badkamer komt veel kijken en Chris kan zijn klanten hierbij goed adviseren. Zo heeft hij veel kennis van verschillende soorten tegels, lijmen, voegen en kitten op de diverse ondergronden.
Maar ook weet hij onder andere alles van comfortabele vloerverwarmingssystemen, lage waterdichte betonnen ondervloeren, elektra en monteren van sanitair. Ook denkt Chris in het ontwerp mee. Bijvoorbeeld hoe kan een kleine ruimte optimaal bent worden of een extra verhoging zodat het scheren van de benen makkelijker wordt.

Chris zegt daarover: “Omdat ik allround ben, kunnen klanten naast badkamerverbouwingen ook bij mij terecht voor opdrachten op het gebied van CV, gas, elektra- en loodgieterwerk, maar zeker ook voor kleine verbouwingen het inrichten van keukens of het verbouwen van een zolder. Belangrijk is altijd om te weten wat precies de wensen zijn van de klant.. En… het is altijd weer spannend om binnen het gestelde budget uit te komen. Voorop staat altijd weer dat wát er ook gemaakt gaat worden, het gaat om kwaliteit en service.” Het is daarom niet vreemd dat klanten terugkomen voor een volgende klus en dat ze hun ervaring doorgeven aan anderen.
Als dat geen allround Badkamerspecialist is….

Mijn werk

Klik op een foto voor een grotere weergave.