Samenwerking Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond

Zo bent u verzekerd van goede en eerlijke afspraken

Kwaliteit spreek je af en leg je vast, ook voor later!

VLOK-Erkende bedrijven leggen de focus op het borgen van kwaliteit door middel van goede tweezijdige algemene voorwaarden (pdf download), een onafhankelijke geschillencommissie en de unieke VLOK nakomingsgarantie.

Deze tweezijdige voorwaarden zijn met veel aandacht opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Met deze VLOK voorwaarden bent u verzekerd van goede en eerlijke afspraken.

Kwaliteit en vertrouwen

Omdat we willen dat u zonder zorgen een klusbedrijf kunt inschakelen en om u van de beste kwaliteit te voorzien, hebben we met veel aandacht de tweezijdige algemene voorwaarden opgesteld. Kiest u voor een samenwerking met een VLOK-Erkend klusbedrijf? Dan kunt u erop vertrouwen dat het goed geregeld is! In de voorwaarden vindt u onder andere meer informatie over:

  • Het maken van afspraken

  • De uitvoering van de overeenkomst

  • Betaling

  • Garantie

  • Geschillen

Vakman Armen Gereedschap Vlok Erkend Grijs 1200 Ss1495628726
VEH als samenwerkingspartij van VLOK-Erkend

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is een onafhankelijke vereniging, zonder commercieel belang, die opkomt voor de belangen van (toekomstige) huiseigenaren. Ze helpen hun leden onder andere om een duurzaam en betaalbaar huis te bewonen. Om dit te kunnen realiseren zijn ze belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarkt-expert ineen.

Consumentenbond als samenwerkingspartij van VLOK-Erkend

Consumentenbond

Ook de Consumentenbond is een vereniging zonder commercieel belang. Ze vinden hun onafhankelijkheid erg belangrijk en werken met consumenten samen aan een eerlijke, rechtvaardige en veilige markt. Ze zijn van én voor consumenten.

Uw belang op nummer één

Door Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond te betrekken bij de tweezijdige voorwaarden, weten we zeker dat uw belang op nummer één staat. Woordvoerder van Vereniging Eigen Huis, Hans André de la Porte, raadt dan ook sterk aan om alleen met klusbedrijven in zee te gaan die bij een branchevereniging zijn aangesloten zoals VLOK-Erkend.

“Kijk bij een keuze voor een klusbedrijf in ieder geval uit dat je niet de eerste de beste klusser inhuurt die zich zonder ervaring gisteren bij de Kamer van Koophandel heeft ingeschreven.

Wij raden aan een aannemer te vinden die is aangesloten bij VLOK-Erkend. Die klusbedrijven werken met consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.” - aldus Hans André.

Samenwerking 1

De Geschillencommissie

Doordat we onze algemene voorwaarden hebben opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond, hebben we toegang tot De Geschillencommissie. Op deze manier kunnen we u voorzien van de unieke nakomingsgarantie.

via de geschillencommissie unieke nakomingsgarantie leveren

Partners van VLOK