De Vakman Geert Gras

Klussenbedrijf

3621G_Gras_web_02.jpg

Passie voor Verbouwen

Bouwen en verbouwen, oplossingen zoeken voor een moeilijk realiseerbare opdracht is Geert op het lijf geschreven. “Ik rust niet voordat ik een goede oplossing heb gevonden waar de klant zich helemaal in kan vinden. Dat vertelt zich door. Het is niet voor niets dat nieuwe klanten komen met weer een volgende uitdaging. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en door de mogelijkheden te weten, kun je elke opdracht -hoe moeilijk ook- tot een goed einde brengen, “ aldus De Vakman Geert Gras midden in zijn eigen ontwikkelde en gebouwde comfortabele woning.

Na het afronden van zijn technische opleiding is hij werkzaam geweest als timmerman, tegelzetter, metselaar, stukadoor en later zelfs als restaurateur van monumenten in Duitsland. Maar hij heeft ook zeer veel ervaring opgedaan door in zijn vrije tijd uitgebreid te klussen. Ieder probleem dat hij dan tegen kwam moest hij zelf oplossen, waardoor hij leerde om met een oplossingsgerichte blik iedere klus tegemoet te treden. Het is daarom logisch dat hij zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld tot allround vakman. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Geert heeft het gemaakt. Timmerwerk, tegelwerk en metselwerk is voor hem bekend terrein en ook voor stukadoorswerk ben je bij hem aan het goede adres. Voor complete verbouwingen draait Geert zijn hand niet om, maar ook het plaatsen van badkamers, keukens en dakkapellen is geen enkel punt.

“Ik ben er ook voor een mooie en comfortabele aanbouw. Onlangs heb ik mijn kennis verder uitgebreid door een training voor SeniorenKeur te volgen. Zo kan ik woningen levensloopbestendig maken. Dat wil zeggen, voorzien van aangepast sanitair en van moderne en handige elektronica en meer van dergelijke zaken. In een tijd waar klanten langer zelfstandig willen blijven wonen, kan ik hen adviseren in welke keuzes ze moeten maken om het leven aangenamer en comfortabeler te maken. Geweldig is het om te zien hoe mensen dan kunnen genieten van alle aanpassingen en daardoor lekker in hun vertrouwde woning kunnen blijven wonen”.

Geert is een veelzijdig vakman (met ruim 35 jaar ervaring) met oog voor detail. Vaak gaat het met name om de kleine dingen die ook belangrijk zijn om mee te nemen in de uitvoering van een opdracht. Samen met zijn vrouw Resie, die de administratie voor haar rekening neemt, stellen ze alles in het werk om het hun klanten naar de zin te maken. Goed en duidelijk opgestelde offertes, duidelijke afspraken en een goed geplande uitvoering zijn ingrediënten voor een professioneel onderhoudsbedrijf, waarin kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn.

“Ik werk met zeer veel plezier aan de opdrachten,” zegt Geert, “…maar, als ik even tijd heb, geef ik me over aan mijn passie motorrijden. Dan trek ik er met mijn motor op uit, om weer nieuwe energie op te doen voor mijn andere passie: bouwen.” Als dat geen goede combinatie is….

Mijn werk

Klik op een foto voor een grotere weergave.