De Vakman Jack Bal

Klussenbedrijf

3774DVJackBalportret_J_Bal_web.jpg

Multi inzetbaar, afspraak is afspraak

Jack Bal is inzetbaar voor een breed scala aan klussen en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om het schilderen van een deur, het verleggen van stopcontacten of het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. Jack beheerst veel specialisaties van timmerwerk , tegelwerk, schilderwerk tot loodgieterwerkzaamheden en elektrawerkzaamheden. Ook voor het leggen van vloeren, renovatie van zolders of plaatsing van een dakraam; bij hem bent u aan het juiste adres. Deze Vakman is dus echt van alle markten thuis.

Mensen die Jack kennen, weten dat hij staat voor kwaliteit in zijn werk. Met veel enthousiasme adviseert hij zijn klanten op een duidelijke en eerlijke manier. Afspraak is afspraak. “Niets is zo frustrerend als je denkt dat zaken geregeld zijn en dat blijkt dat het niet zo is.” De opdrachten worden door hem met precisie en in voortdurend overleg met de klant ten uitvoer gebracht. Hij heeft altijd al een passie gehad voor het vak. Zijn eigen huis heeft hij compleet van binnen en buiten gerenoveerd.

Jack werkt secuur en heeft oog voor detail. Met name deze kenmerken en zijn veelzijdigheid hebben voor de klant het voordeel dat hij één aanspreekpunt heeft voor de uitvoering van de diverse kluswerkzaamheden. Dit bevordert de communicatie waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Door zijn goed gevulde bus met gereedschap en materiaal hoeft hij niet steeds heen en weer te rijden. Hiermee spaart hij het milieu en draagt hij zijn steentje bij aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Als ondernemer in deze branche kun je veel creativiteit kwijt in je werk. “En …”, vult Jack aan: " niet alleen de klant geniet van wat er gemaakt is, zelf kan ik daar ook erg van genieten!”

Mijn werk

Klik op een foto voor een grotere weergave.