Gilbert’s Style

Klussenbedrijf

geen

Onderstaande info komt van mijn website www.gilberts-style.nl

Mijn naam is Gilbert Toussaint en ik ben de ondernemer achter Gilbert's Style klus- & onderhoudsbedrijf én Gilbert's Style lampen. Wij werken met een helder en voordelig uurtarief voor de meest voorkomende werkzaamheden. Alle verrichte diensten vallen binnen één en hetzelfde uurtarief. U heeft slechts één aanspreekpunt, wat zorgt voor een vlotte doorstroming van de werkzaamheden. Betrouwbaarheid, 100% inzet, persoonlijke begeleiding en meedenken zijn onze pijlers voor het streven naar een langdurige samenwerking. Heel veel tevreden klanten zijn u al voor gegaan.

Door de jarenlange ervaring heb ik een dusdanige kennis opgebouwd, dat ik voor de meeste werkzaamheden kan worden ingezet, zoals bijvoorbeeld: het leggen van vloeren (laminaat en pvc), kitwerk, schilderwerkzaamheden, badkamer- en toiletrenovatie, loodgieterswerkzaamheden, plaatsen van keukens, tegelwerk, aanpassingen voor mindervaliden, plaatsen van dimmers en stopcontacten, ophangen van lampen en schilderijen en het aanleggen van tuinverlichting. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw zwembad. Staat uw klus er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op (bij voorkeur telefonisch), dan bespreken wij de mogelijkheden.

Klus- en onderhoudsbedrijf
Heeft u als woningbezitter of onderneming behoefte aan een onderhoudsbedrijf dat alle klussen en renovaties voor u kan uitvoeren in uw huis, vakantiewoning, kantoor en/of bedrijf? Ervaar dan het gemak van een vast bedrijf voor al uw klussen en onderhoud. Met een vast onderhoudsbedrijf bouwt u een relatie op zodat wij altijd precies weten waar uw wensen liggen.

Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk op Schouwen - Duiveland in Zeeland. U kunt bij ons terecht voor bijna elke klus, onderhoud en renovatie in en om het huis. Wanneer u zelf geen tijd, kennis of handigheid heeft en u zoekt een vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie voor onderhoud en renovatie van uw vakantiewoning of ga in het menu naar onderhoud vakantiehuis.
Op Schouwen Duiveland en Goeree Overflakkee rekenen wij geen voorrijkosten.

Heeft u plannen en woont u in de regio? Laat het ons weten, klik hier voor het contactformulier of bel / app met telefoonnummer 06 34 34 87 30.

Stuur de contactgegevens van dit bedrijf naar mijn e-mail