ZMR Bouwdiensten

Klussenbedrijf

Uw professionele en betrouwbare partner

Sinds april 2021 ben ik gestart als zelfstandige onder de naam ZMR Bouwdiensten. Jaren lang heb ik kantoor werkzaamheden uitgevoerd voor verschillende bouworganisaties. In eerste instantie als calculator, met daarna sales en als laatste als vertegenwoordiger voor een klein afbouwbedrijf, met daarnaast marketing en begeleiding van projecten. Met dat laatste heb ik bij verschillende onderaannemers mee kunnen kijken en op de bouwprojecten.

Gezien ik voor een klein afbouwbedrijf werkte, hielp ik, tijdens de projecten, regelmatig mee met de begeleiding en uitvoering op de werkvloer. Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer ervaring op deed en getriggerd werd om een carrière switch te maken en als ZZP-er door het leven te gaan. De keuze was uiteraard niet makkelijk om te maken, gezien je zoveel zekerheid achterlaat.

Maar met 2 rechterhanden, talent, analytisch, een groot dosis logica en het vermogen om zaken snel onder de knie te krijgen en uit te voeren ben ik de uitdaging met vertrouwen aangegaan. De oprichting van ZMR Bouwdiensten werd en feit. Nu al een jaar en vele projecten verder heb ik me steeds meer gespecialiseerd in complete badkamer- en toiletrenovatie met tussendoor diverse timmerwerkzaamheden.

De vrijheid en diversiteit in mij werkzaamheden maakt de uitdaging erg interessant en plezierig. ZMR Bouwdiensten heeft tussentijds naam gemaakt. Een mooie review is leuk, maar opnieuw door mijn klantenbestand benaderd worden voor nieuwe klussen, zegt vele malen meer over je als persoon en bedrijf.

Stuur de contactgegevens van dit bedrijf naar mijn e-mail

Contactgegevens

ZMR Bouwdiensten

Mijn expertise

Badkamers | Interieurbouw | Loodgieterswerk | Tegelen | Timmerwerkzaamheden | Verbouw | Wanden | Zolderverbouwing